Wednesday, March 8, 2017

Sedih melampau-lampau

Arini selesai dah interbiu...pagi td kul 11pagi. Kat mane tu rahsia laaa...hahahaha.. yg penting country manager dia arab. aku ni kan...xtau la. dulu keje ngn org filipina, skang keje ngn org irish. pastu interview ngn org arab. bajet international ...puihh.. padahal nan hado!!

Btw, aku xtau nak ckp...seronok ke tak ke pasal interview td (pasni aku sebut interview=iv je tau, jgn ko ingat tulisan roman lak. HAHA). Yelaaa...sbb aku smpai awal kul10.32 cmtu. hahaha..32. siot je. ok la aku smpai 10.35pg laaa.shit. Ok sambung... Ade sorang pompuan ni mcm poyo je la jmpe kat bawah td mase nak daftar kt pak guard. last2 upenye nak iv gak...same aku. hahaha.. tp kat bilik menunggu tu dia ok la tego aku. xsmpat tanye banyak. dia org subang. dia patot iv kul 10.30 tp lambat sampai. Tp ok laaa lambat2 pon, time tu arab tu tgh iv org lain. xnampak la sgt dia lambat. so pastu, tiba giliran dia, pukul 10.45 cmtu. Btw, nak cakap, pompuan ni name xtau sape free hair. pakaian xingat,,,rase mcm pakai skirt (sbb aku dah dok canang kt mmbr2 aku dia dtg iv pakai skirt.hahahahahahaha). Ok jap. sblm dia masuk tu, sorg candidate cina ni keluar dr bilik iv. pastu baru dia masuk.

Time aku tgh tggu tu, dtg lagi sorg. melayu jugak...pon pakai skirt. aku xkesah pon dia nak pakai ape. tp jap sat lagi aku bgtau knp aku ckp skirt je. pastu dtg lagi sorg pompuan jugak, tp kalini bertudung.
so kitorg bertiga tggu la giliran. yg masuk kul 10.45 td dah pukul 11.10 xsiap2 lagi. lame giler. pastu 11.15 baru aku masuk. shit. arab tu tanye xbyk . sikit je... APEKEHAL??? Adoi...kompom2 la dia mcm xsuke aku.

Ok...conclusion dia. Yg dtg dr pagi td sume pompuan. kedua, sume pakai skirt kecuali pmpuan bertudung tu. aku sorg je laki. arab tu laki. ko rase aku dpt tak??? mmg tak la...habistu nape panggil aku iv? Dah la yg dtg sume muke mcm taraf manager je. Btw, rezeki kat tgn Allah..jwapan mggu depan. tggu je la..walaupon aku tau nasib tak menyebelahi aku. sob sob...

Ok nak ckp psl kawan aku lak. aritu aku baru ckp kt dia dlm kereta, aku rase mcm dah fedap dah cari keje sbb apply dari dulu tp sorang pon xkol panggil iv. mmbr aku pon ckp rase fedap. tetibe dia dpt kol. time drive tu la. pukul 6.30ptg. upenye org kol ajak iv. company beso lak tu. APAKAH??? rezeki kan. terus je dpt kol lak tu time kitorg tgh rungut2.

Pastu jumaat lepas dia iv, arini terus dpt keje. gaji WOWWWW!!! asyuk asyuk asyuk. Aku gak yang sedu sedan kat sini....Sedih takde org kol ajak iv lagi. tak layak ke aku.. Nak bawak diri lah! Bye

No comments: