Monday, March 6, 2017

Rabu ni interview!!! Hehehehe

Arrrrgggh....tetibe seram je rase. rabu luse ni ade intrview lak kat company Oil & Gas kat klcc area. byk lagi pakbong xstudy... Tgh sibuk2 buat nota, tetibe jari tangan gatal nampak laptop kat sebelah terus nak update blog. hahahaha...

Al-kesah time lunch td laaa...tetibe mmbr opis citer yg dia dulu aktif buat blog, dpt la lebih kurang dlm 6 ribu setiap bulan.. Skang x aktif sangat so xdapat la banyak mcm tu katenye... Aku pon.. WOWWWW!!! dengar je ribu2 terus mate berpinar2 kan. ahahaha... Maklumlah skang kan sume mahal. minyak naik, gula naik, interest bank naik... sian pakbong dan rakyat jelate tahap middle income ke bawah ni sekalian kan...'berperang' la gamaknye nak hidup. Pastu member siap citer dia dapat tajaan pegi walt disney kat hong kong. hotel, flight, makanan dll sume walt disney taja tau. dia siap bawak sume family dia pegi. no charge at all... katenye pakai nuffnang je. Al-kesah nye aku ni dari dulu pakai nuffnang dari taun 2010 sampai la ni baru seringgit!!! Ko rase????? mmmmmm...

Ok laaaa...

So, turn back to our main topic...rabu ni pakbong interview kan. So mengkome tolong la doakan pakbong dpt keje ok...nak sgt2 tuko keje...sbb tensen dpt bos yg ZOLIM... Btw, korang pasan tak yg aku ni dari dulu asik nak update psl interview je kan??? hahahahahahahahahaha... ok tak lawak. kbai



No comments: