Thursday, February 17, 2011

LIRIK kesukaan...

Pintu sepiku yang bertahun terkunci
Terpaksa aku bukakan perlahan-lahan
Kerana ku khuatir, bisikan yang berbalah
Denganku seharian, akan menenggelamkan
Keakuan... aaa... aaa
 

Andai terjadi mana lagi tempatku
Nak aku pahutkan mimpi sediakala
Menunaikan janjiku, pada diri sendiri
Untuk ku memiliki
Cinta dulu asalnya, aku yang punya
 

Mana datang cahaya
Bukanlah tajuk cerita
Siapa pun kau ku sudi terima
Biarpun dosa semalam
Sebesar gunung menembus awan
Yang penting hatiku dapat kau tawan 


Bosannye….Kadang2 time bosan camni,layan lagu lame bez gak. Korang layan lagu ape ek? Aku bkn la artis nak promote lagu tapi saje nak share lgu yang aku suke.lagu yang bez ar pada aku….klu dengar,start ar teringat zaman dolu2…hehe… time sekolah rendah,sekolah menengah,time rye,time pose,time rombongan,time kerja,time kat matrix,time kat Uitm,time jatuh cinta,time ngan si dia,time gaduh….byk lagi la timenyer…sume ade kenangan beb! Nak ulang balik time2 tu mmg xdapat la.nak tgk gmbar tgk video,xsume yang aku lalui tu ade gmbr ade video….so dgn DENGAR lagu2 ni,mule la teringat sume2…huhu…

Kat atas ni la lirik lagu antara yang paling aku suke....lirik dia bez gler. Tapi si penyanyi tah ke mane....lagu ni pon dah lame xdgr dah kat radio...Nanti nak karoke lagu ni la....hehe... Korg tau x ni lagu saper?cube teka....
 

 


No comments: